Energiekliek Ontdek hoe jij energie kunt besparen en houd jaarlijks honderden euro's extra over.

Een persoonlijk online programma om
makkelijk en goedkoop energie te besparen.

Alleen voor jou relevante tips

Energiekliek begint met een starttest. Zo weet je precies hoeveel geld je laat liggen. We bieden alleen tips aan die je gratis of met een kleine investering kunt uitvoeren. Energie besparen moet je namelijk zo snel mogelijk geld opleveren.

Herinneringen die je direct kunt uitvoeren

Na de starttest ontvang je wekelijks tips om uit te voeren. Met herinneringen via sms en e-mail helpen we je de tips te onthouden. Je ontvangt alleen een sms wanneer je de tip ook op dat moment kunt uitvoeren. Een tip die je tijdens het koken kunt uitvoeren, ontvang je dus ook alleen wanneer je aangeeft te koken. En zo geldt dat voor alle tips.

Perfect voor gemeentes, woningcorporaties en energiecoöporaties

Energiekliek is uitstekend aan meerdere huishoudens tegelijk aan te bieden. Hiermee kunt u uw huishoudens meer financiële vrijheid geven én bijdragen aan een beter milieu. Dat alles tegen een kleine prijs.

Nieuwsgierig? Bekijk een demo

Vragen

  • Ik wil meer energie besparen. Hoe kan dat bij jullie?
  • Leuk! Doe de starttest en zie hoeveel je kunt besparen. Het kan even werk zijn, maar hierdoor krijg je precies inzicht in hoeveel geld je jaarlijks laat liggen. Nadat je de test hebt ingevuld en je hebt aangemeld, kun je beginnen met besparen. Je ontvangt dan elke maandag een mailtje met nieuwe tips. Verder herinneren we je via sms aan de bespaartips op de momenten waarop je die tips kunt uitvoeren. Succes!
  • Kan ik Energiekliek aan een grotere groep huishoudens aanbieden?
  • Ja, dat kan zeker. Zie daarvoor deze pagina.
  • Hoe berekenen jullie wat ik kan besparen?
  • We berekenen hoeveel je kunt besparen aan de hand van een verzameling van data die op dit vlak beschikbaar is. Gemiddelde besparingen, maar afgezet tegen jouw situatie zoals je die in de starttest hebt aangegeven.
  • Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie?
  • Stuur een e-mail naar jgietema [@] energiekliek.nl of stuur een tweet naar @energiekliek.

Check hoeveel je kunt besparen:

Inloggen
Je e-mailadres

Je wachtwoord

Wachtwoord vergeten?